O nas

Smo podjetje, ki se že od leta 1972 zavestno predaja naravi – ukvarja z lastno vzgojo in prodajo sadnih in okrasnih rastlin, vrtnic, dreves ter različnih rastlin za živo mejo. To dejavnost sedaj opravlja že tretja generacija izkušenih vrtnarjev, izključno v skladu z družinsko tradicijo, na več kot 6 ha zemlje v bližini reke Mure.

Glavna dejavnost podjetja je lastna vzgoja vseh vrst sadik. Od podtaknjenca, cepiča ali semena do končne sadike,  ki je že od samega začetka prilagojena našim talnim in podnebnim razmeram in zato ne doživi presaditvenega šoka.

Naš program obsega vključno z vzgojo in prodajo rastlin, tudi ogled in svetovanje na terenu, izdelavo zasaditvenega načrta oz. idejne skice, svetovanje o vzdrževanju sadik, kakor tudi kasnejše urejanje in hortikulturno ureditev- ureditev okolice oz. vašega bivalnega vrta.

Pokličite nas ali nam pišite in skupaj bomo našli rešitev za pravo barvitost Vašega bivalnega vrta, sadovnjaka, okolice in tudi navsezadnje samo okrasne gredice.

 

VIZIJA:  od podtaknjenca, cepiča ali semena do zdrave sadike, ki zadovoljna in zdrava prispe do stranke, le tako je zadovoljna stranka in le tako nam je hvaležna tudi narava.

SLOGAN:   PRI NAS VZGOJENO, NAJ BO PRI VAS POSAJENO!!

 

ZGODOVINA:

Z lastno vzgojo sadik in njihovo prodajo je leta 1972 začel ustanovitelj drevesnice Stanislav Špur z ženo Heleno, ki sta poprej izkušnje nabirala v takrat zelo priznani nemški drevesnici Herman Ulmer. Začela sta z lastno vzgojo sadik na cca 1,5 ha zemlje, na začetku samo sadnih sadik, kasneje pa tudi z vzgojo vrtnic in okrasnih rastlin. Stanislav Špur je takrat med prvimi v Sloveniji v svoji drevesnici ponujal sorte okrasnih japonskih češenj. Sedaj drevesnico uspešno upravljata sin in vnuk ustanovitelja na cca. 6 ha zemlje. Stanislav in Helena pa v drevesnici še vedno pomagata z nasveti in opravljanjem lažjih del.

Tako v naši drevesnici sledimo bogatim družinskim izkušnjam in viziji podjetja in ne odstopamo od načela lastnega vzgajanja vseh vrst sadik.

Kontakt

Kontaktirajte nas na:

E-mail
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
GSM
031 752 779
Naslov
Satahovci 52, 9000 Murska Sobota